Snowtravel, uw vakantie laat ons niet koud!

Op zoek naar een overvloed aan ski- of snowboardfun, een degelijke begeleiding, een flinke portie sfeer en dit alles in één topreis gegoten? Dan eindigt de zoektocht naar uw droomvakantie hier! Snowtravel is een Belgisch erkend reisbureau, gespecialiseerd in de organisatie van skireizen met sfeer. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een goed zicht op uw skiwensen.

 

Een optimale begeleiding, een close team van monitoren, reisleiders en kinderbegeleiders, het beste in skireizen en een prima prijs/kwaliteit, dit is slechts het topje van de Snowtravel ijsberg!

 

Een skireis die Af is

Zorgeloos op vakantie gaan, wij geven het een nieuwe betekenis: bij Snowtravel boekt u immers geen ‘halve’ reis, waarna een hele reeks onverwachte rekeningen uw reis een minder aangenaam staartje geven. Een skireis bij Snowtravel is een totaalpakket met kwaliteit: geen extra facturen, alle ski- of snowboardlessen zijn inbegrepen, ontbijt bij aankomst en avondeten bij vertrek, skipassupplement en nog veel meer. We maken er zaak van om uw reis tot in de puntjes te verzorgen, vanaf de boeking tot en met uw terugreis.

 

Een lawine aan skireizen

Een vliegreis, busreis of autoreis, skiën tijdens de week of genieten van een shortski, een weekarrangement boeken, bedrijfsincentive organiseren of groepsreis op maat maken? Alleen of met het hele gezin? Allemaal mogelijk bij Snowtravel!

 

We bieden uiteraard reizen aan waarbij u quasi fulltime uw skiskills kan benutten tijdens onze shortski of weekreizen, maar ook ski-specials komen aan bod als:

 

  • Specials culinair: alle ingrediënten om lekker eten, heerlijk relaxen en skifun te combineren
  • Start to ski: waar ook beginners hun hart kunnen ophalen op de skilatten, want alle begin is moeilijk!
  • Snowkiddies tijdens schoolvakantie of buiten seizoen: uw kinderen vervelen zich geen minuut tijdens de kinderopvang of kinderskibegeleiding, u hebt de handen ook al eens vrij om een piste af te dalen en toch bent u met heel het gezin op vakantie, ideaal toch!
  • Special lady ski: een ladies night, après ski, een avond vol live muziek, … Snowtravel legt vrouwen extra in de watten!
  • Special senioren: gedaan met skiën tijdens de drukke schoolvakanties, actieve 50-plussers genieten hier van skiën, wandelen, lekker eten en een lading toffe avondactiviteiten!

 

Snowtravel zet de puntjes op de i

Uw volgende skireis bij Snowtravel boeken? Groot gelijk. Een degelijke skiopleiding voor jong en oud, een reisbegeleiding die weet waar ze mee bezig is en een toffe sfeer: het zit allemaal standaard in iedere skireis, dankzij de 24 jaar lange inzet van het hele Snowtravel team.

 

Tip: wacht niet te lang met het vastleggen van uw hotel en skibestemming. Tot binnenkort!

Erkend reisbureau in het Hasseltse met jarenlange ervaring . Specialist om u uw droomvakantie te bezorgen !

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review